Dinamo pao kod kuće

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo pao kod kuće

U okviru 23. kola Prve lige Srbije, fudbaleri vranjskog Dinama doživeli su prvi poraz na svom terenu u ovom delu sezone od ekipe TSC-a iz Bačke Topole rezultatom 0:1 golom Mladena Galića u 90. minutu igre.

Najveća šansa za Dinamo bila je u 35. minutu susreta kada je igrač Aleksandar Stojković promašio penal, ali i uprkos napadačkoj igri domaćina tokom većeg dela meča, gosti su na kraju zasluženo slavili.

Trener FK TSC iz Bačke Topole Predrag Rogan, izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je nakon završenog meča da je očekivao dominaciju Dinama, pogotovo nakon promašenog penala.

„Mi smo iskoristili jednu od mnogobrojnih prilika koje smo imali u drugom poluvremenu. Momci su se izborili i znali da odigraju dobro do kraja. Postigli smo gol u najnezgodnijem trenutku za protivnika i sasvim zasluženo pobedili. Zahvaljujem se klubu i gradu na korektnoj atmosferi i gostoprimstvu i želim im da svoje ciljeve i ambicije ostvare u nastavku prvenstva“, istakao je Rogan na konferenciji za medije.

Trener Dinama Radmilo Jovanović, kaže da je na ovoj utakmici njegov tim pokazao najbolju igru u prolećnom delu prvenstva.

„Primili smo gol zbog naše neopreznosti u defanzivi, a s druge strane nismo postigli pogodak iz jedanaesterca i taj pritisak nismo mogli da izdržimo. Najvažnije je da idemo dalje i ne odustajemo od prvog mesta“, rekao je Jovanović.

I pored poraza, Dinamo je i dalje prvi na tabeli sa 47 bodova, ima bod više od drugoplasiranog novosadskog Proletera i dva od Metalca.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Veprovi nadigrali Indianse

Izvor: KGsport.info, 23.Apr.2018

U derbiju trećeg kola Prve lige Srbije Kragujevac Wild Boarsi su trijumfalno okončali neugodno gostovanje Indiansima u Inđiji – 30:21 (0:0, 14:7, 6:7, 10:7).. Od samog početka pokazalo se da Indiansi spadaju u tri trenutno najbolje ekipe u zemlji i da će biti tvrd orah za šampiona. Ipak, Kragujevčani...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.