Digitalna televizija Savetovalištu za mlade

Izvor: juGmedia, 09.Jun.2015, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Digitalna televizija Savetovalištu za mlade

PIROT – Kompanija SBB je, u saradnji sa opštinom Pirot, donirala digitalnu televiziju Savetovalistu za mlade Doma zdravlja Pirot. Donacija uključuje TV prijemnik i uslugu Total TV.

Zahvaljujucžći donaciji svi korisnici Savetovališta imaće priliku da prate kanale iz ponude Total TV-a i koriste brojne prednosti digitalne televizije, medju kojima su bolji kvalitet slike i zvuka, veliki izbor kanala, elektronski programski vodič, roditeljska kontrola.

„Ovim povodom zeleli >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << bismo da se zahvalimo na saradnji opštini Pirot, jer su se odazvali našem pozivu da budemo partneri u ovoj akciji i inicirali da današnja donacija upravo ode Savetovalištu za mlade. Verujemo da će im ovaj paket omogućiti da vreme provedu još kvalitetnije i lepše, uz mnogobrojne programe – istakla je Jovana Lukić, direktorka korporativnih komunikacija kompanije SBB i dodala da kompanija ima više od deset godina iskustva u pružanju digitalnog signala svojim korisnicima.

Pomoćnica predsednika za vanprivredne delatnosti Milica Golubović je rekla da SBB već godinama uspešno posluje na teritoriji opštine Pirot i poznat je po njihovoj kvalitetnoj usluzi.

„Ova donacija je upravo je to ono što nam je bilo potrebno da bismo osavremenili rad- istakla je dr Milena Dimitrijevic, načelnica Školskog dispanzera Doma zdravlja Pirot.

(kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Donacija Sigurnoj kući (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 09.Jun.2015

Kompanija SBB donirala je opremu za praćenje digitalne televizije i televizor Sigurnoj kući i Roditeljskoj kući u Nišu. Kako kažu, ove donacije su im značajne, a naročito Sigurnoj kući čiji je račun u blokadi.. Račun Sigurne kuće je u blokadi zbog dugovanja od oko 2 i po miliona dinara iz...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.