Devojčici iz Vlasotinca potreban novac za lečenje

Izvor: JužneVesti.com, 26.Mar.2023, 20:13

Devojčici iz Vlasotinca potreban novac za lečenje

Maloj Anastasiji Spasić iz Vlasotinca dijagnostikovana je statička kvadriplegična cerebralna paraliza, zbog čeka humanitarna organizacija “Pokreni život” prikuplja pomoć za terapije i tretmane. Za lečenje je potrebno 3 miliona dinara, a do sada je prikupljeno oko 90.000 dinara, pa iz organizacije pozivaju građane da pomognu.

Kako navode iz organizacije, Anastasija je rođena kao zdrava devojčica na početku devetog meseca trudnoće, ali sa malom kilažom. Kasnije su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << roditelji primetili da ne napreduje u fizičkom razvoju i ni posle šest meseci nije mogla da sedi, podiže ruke, ni da puzi.

Nakon bezbroj pregleda, konsultacija i neizvesnosti, Anastasiji je potvrđena dijagnoza statičke kvadriplegične cerebralne paralize. Od tada do danas, mala Anastasija nije napravila svoje prve korake. Redovno posećuje klinike, banje i specijaliste nadajući se da će medicina pomoći njeno normalno odrastanje - kažu iz organizacije.

Novac je neophodan za fizikalne terapije, logopedske i defektološke tretmane, banjska lečenja, ortopedska pomagala kao i za rad sa psihologom i neurologom, koji je očekuju u daljem lečenju.

Svi koji žele mogu da pomognu slanjem SMS poruke sa sadržajem 6 na 3800, uplatom novca na dinarski 160-6000001470099-51, na devizni račun 160-6000001473818-49 ili i putem PayPal naloga sa svrhom uplate: Za Anastasiju Spasić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.