Dete poginulo u udesu kod Bancareva

Izvor: JužneVesti.com, 02.Avg.2023, 10:12

Dete poginulo u udesu kod Bancareva

U sudaru kamiona i automobila kod Bancareva, na auto-putu između Niša i Pirota, poginuo je 10-godišnji dečak, naveli su iz UKC Niš, a povređena je i 11-godišnjakinja i 38-godišnjak koji su u stabilnom stanju hospitalizovani u ovoj ustanovi.

Iz niške Hitne pomoći su samo potvrdili da su njihove dve ekipe bile jutros na mestu nesreće, da je nažalost odmah konstatovana smrt jednog deteta koje je stradalo na licu mesta, a dvoje povređenih su prevezli u Urgentni centar. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Poginuo je dečak 2013. godište, naveli su iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu, a hospitalizovani su otac i 11-godišnja devojčica.

U UC primljeni turski državljani: otac 38 godina, A.F. stabilan i dijagnostički i terapijski zbrinut i devojčica stara 11 godina, A.B. posle dijagnostike i primarnog zbrinjavanja prima se na Dečju hirurgiju na 24h opservaciju - kažu iz UKC Niš.

Njihov automobil se sudario sa kamionom u kome su bili državljani Srbije, a oni su zadobili lakše povrede i odbili su prevoz do Urgentnog.

Iz niške policije su prijavu o nesreći dobili jutros u 6:25.

Došlo je do saobraćajne nezgode na državnom putu prvog A reda u visini Bancareva, između putničkog vozila austrijskih registarskih oznaka i teretnog vozila pirotskih registarskih oznaka - navode iz policije.

Potvrdili su da je jedna osoba poginula, a dve su povređene.

*Tekst je dopunjen informacijama iz policije, a izmenjen oko 13 sati kada su stigli novi podaci iz UKC Niš.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.