Izvor: JUGpress.com, 02.Okt.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deseti sajam automobila u Nišu obeležiće električni automobili

NIŠ

                        U organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom Grada Niša, u Hali “Čair” u petak 4. oktobra sa početkom u 11 časova, svečano će biti otvoren jubilarni X Sajam automobila u Nišu. „Auto Moto Fest” Niš biće trajaće do 6. oktobra.

                        Ovu najveću privrednu turističku manifestaciju u Nišu, koju svake godine poseti oko 30.000 ljudi sa juga Srbije, otvoriće >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Mladen Alvirović, urednik i voditelj decenijama najgledanije emisije o automobilizmu kao i revije „SAT”. Medijima će se obratiti i gradonačelnik Niša Darko Bulativić i direktor Sajma Oliver Paunović.

                           Vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata, ponudiće ono najbolje što imaju. Ove godine više izlagača biće na parketu niške dvorane, a u ponudi će biti i novi zanimljivi dvotočkaši koji će prvi put biti izloženi u Nišu. Ono što će svakako obeležiti ovaj sajam su svakako i električni automobili, koji će se po prvi put naći pred publikom ovog dela Srbije. Distributeri najavljuju čak 5 srpskih premijera i veliki broj niških.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Deseti Sajam automobila u Nišu

Izvor: Megafon.co, 02.Okt.2019

Deseti Sajam automobila u Nišu se održava u petak, 4. oktobra u hali Čair  sa početkom u 11 sati.. Sajam će otvoriti Mladen Alvirović, urednik i voditelj emisije o automobilizmu kao i revije „SAT”. Reč će imati i gradonačelnik Niša Darko Bulativić i direktor Sajma Oliver Paunović.. Dvotočkaši...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.