Izvor: JUGpress.com, 13.Jun.2020, 16:59

Derbi “Južne pruge” u Surdulica

SURDULICA

Poslednje ovosezonsko kolo, u okviru Super lige Srbije, surdulički superligaš Radnik igra na svom terenu u subotu. Rival je ekipa komšijskog Radničkog iz Niša, i zato je ovo derbi superligaša juga Srbije. Inače, ovo je posledni meč Surduličana na svom terenu u prvenstvu koje se malo više odužilo zbog poznate situacije sa epidemijom korona virusa. I ako se mečevi ova dva tima uvek igraju sa posebnim žarom, u ovom slučaju susret i nema preveliki takmičarski značaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pa ipak fudbaleri Radnika idu na pobedu pred svojim  navijačima. Surduličani i ovog puta daju šansu mladim fudbalerima. Derbi “južne pruge” Radnik dočekuje na desetoj, a Nišlije šestoj poziciji tabele Super lige Sbije. Trener domaćina Simo Krunić, koji je sezonu počeo, baš, na klupi niškog superligsša, na ovom meču neće moći da računa na povređenog Jevgena Pavlova, kao i na fudbalere Uroša Stojanovića i Ivana Krička koji odrađuju kartone.

U obraćanju medijima pred meč, Krunić naglašava da u ovim momentima u utakmicama bez takmičarskog značaja Radnik koristi priliku da pravi ekipu za naredno prvenstvo, pa će i u ovom meču iskoristi svih pet izmena, kako bi što jasnije video na koga će stručni štab moći da računa.

Sa Radničkim  su utakmice uvek uzbudljive, igra se dobar fudbal. Biće nam protivnik po meri. Radnički jeste veći klub od nas, ali to je derbi ovog kraja. Pokušaćemo da osvojimo bodove na našem terenu. I protiv Crvene zvezde smo dali šansu igračima iz omladinskog pogona, daćemo im šansu da i u ovom meču  odigraju jjoš jednu utakmicu u seniorskoj konkurenciji – kaže prvi strateg surduličkog superligaša, Simo  Krunić.

Utakmica Radnik – Radnički igra se u subotu od 20 sati  na Gradskom stadionu u Surdulici. Ulaz na stadion je besplatan, uz prethodno preuzetu besplatnu ulaznicu na Radnikovim blagajnama. Direktan TV prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena sport.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.