Demokrate u Beloj Palanci jedinstvene

Izvor: juGmedia, 07.Apr.2013, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demokrate u Beloj Palanci jedinstvene

BELA PALANKA – Predsednik Opštinskog odbora  DS koji je i predsednik opštine  Goran Miljković izjavio je da među demokratama za sada nema najava napuštanja stranke i prelaska u drugu stranku.

„Jedinstven je i Odbornički klub DS koji ima 14 od 29 mandata lokalne Skupštine i čini okosnicu lokalne vlasti”, rekao je Miljković.

On je naveo da je nedavno belopalanački DS posetio  I predsednik stranke Dragan Đilas.

“Predsednik stranke je dao jasnu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << podršku jednom od najboljih odbora DS u Srbiji”, pohvalio see Miljković I dodao da posle raspuštanja opštinskih odbora DS u Pirotu i Babušnici očekuje izbor novih i stabilizovanje stanja u organizacijama u ta dva grada Pirotskog okruga.

DS u Beloj Palanci zajedno sa ‘’Koalicijom za Belu Palanku’’ i Jedinstvenom Srbijom ima većinu  -17 od 29 mandata.

U opoziciji su SPS i SNS sa 12 mandata.

(Kraj)paz/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.