Delegacija Austrije i OEBS-a na fakultetu u Bujanovcu

Izvor: JUGpress.com, 24.Maj.2017, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija Austrije i OEBS-a na fakultetu u Bujanovcu

BUJANOVAC

Generalni sekretar i zamenik ministra spoljnih poslova Austrije Mihail Linhart, šef misije OEBS-a u Beogradu  Andreo Oricio, ambasador Austrije u Beogradu Johanes Ejgner I  šef kancelarije Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju u Bujanovcu Đakomo Bosisio, danas su posetili Odeljenje subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu.

Prof. dr Aleksandar Grubor, dekan subotičke visokoškolske ustanove je dočekao delegaciju I izrazio zadovoljstvo njihovim dolaskom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Oni su održali sastanak iza zatvorenih vrata.

U potpunosti podržavamo pristupanje Srbije Evropskoj uniji. Takođe, ove godine predsedavamo OEBS-om, utoliko više nas interesuju projekti poput ovog u kome se nalazimo, i koji, kao i sve projekte ovakvog tipa i namene u potpunosti smatramo opravdanim”, rekao je danas generalni sekretar i zamenik ministra spoljnih poslova Austrije Mihail Linhart.

Delegacija је prilikom današnje posete obaveštena o ukupnoj situaciji u bujanovačkoj opštini i svim teškoćama sa kojima se ona suočava, rekao je predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi. Takođe, razgovarano je i o daljim aktivnostima.

Današnjoj poseti ove visokoškolske ustanove prisustvovao je i  Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa .

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.