Decenija i po regionalne Televizije Pirot

Izvor: juGmedia, 22.Sep.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Decenija i po regionalne Televizije Pirot

PIROT – Pre petnaest godina 22. septembra počelo je emitovanje programa TV Pirot a posle ekspertimentalne faze počeo je redovni program televizije.

Minulih 15 godina TV Pirot je bila i ostala medij kome se veruje i koja gradjane Pirotskog okruga objektivno informiše o svim važnim dogadjajima u ovom regionu.

„U prvim godinama postojanja TV Pirot je dva puta oduziman link. U tom periodu gradjani su uspeli da odbrane svoju televiziju tako što su pratili dnevnik na trgu. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Pred zaposlene u Regionalnoj televiziji Pirot je novi izazov i privatizacija- kaže za Jugmedia glavni i odgovrioni urednik TV Pirot Vladimir Veljković.

TV Pirot su povodom jubileja, stigli brojni telegrami kolega i prijatelja. Jedan od telegrama koje je dobila ova regionalna TV uputio je predsednik opštine Pirot mr Vladan Vasić koji je u ime opštine i u svoje lično ime, TV Pirot poželeo da traje još dugo.

Povodom obeležavanja ovog jubileja TV Pirot organizovala je koktel kome su pored predstavnika iz političkog , kulturnog i javnog života Pirotskog okruga prisustvovale kolege, bivši radnici televizije i brojni saradnici. Objektivnost, istinitost i proverenost informacija uvek su bili osnova kojom se vodila ova medijska kuća.

TV Pirot je regionalni medij koji danas informiše gradjane iz sve četiri opštine Pirotskog okruga- Pirota, Dimitrovgrada, Bele Palanke I Babušnice.

(kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.