Deca u biblioteci uče francusku kulturu

Izvor: juGmedia, 19.Jul.2013, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca u biblioteci uče francusku kulturu

NIŠ - U Čitaonici Odeljenja knjige za decu, održana je prva obrazovno-kreativna radionica  „Impresioniziraj u parlanju i bojenju“, koja je početak saradnje između Francuskog instituta i Narodne biblioteke „Stevan Sremac“.

Predstavnice Francuskog instituta Oreli Mišel i Biljana Marinković Vukadinović pripremile su u saradnji sa dečjom bibliotekom bogat program aktivnosti na francuskom i srpskom jeziku.

Program je imao za cilj da motiviše i podstakne  interesovanje  >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dece za francusku umetnost , kulturu, učenje i usavršavanje francuskog jezika.

Likovni radovi dece nastali na radionici će biti izloženi u Medijateci Francuskog instituta u Nišu.

Sve  fotografije dece i njihovih radova mogu se pogledati na sajtu Narodne biblioteke „Stevan Sremac“ u Nišu-Odeljenje knjige za decu, www.nbss.rs, u rubrici Deca stvaraoci.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.