Debakl Radana u Lebanu

Izvor: JUGpress.com, 08.Okt.2018, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Radana u Lebanu

LEBANE

Fudbaleri Radana na svom terenu pored reke Jablanice doživeli su katastrofalan poraz u meču sa niškim Sinđelićem. Golman domaće ekipe bio je primoran da čak pet puta vadi loptu iz sopstvene mreže, a da pri tom njegovi napadači nisu nijednom pripretili golmanu gostujuće ekipe. Da mnogo toga ne štima u redovima zelenih videlo se još od početka samog prvenstva. Fudbaleri i navijači Radana u dosadašnjih devet kola samo jednom su se radovali pobedi i zato su fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Radana i Pukovca zauzimaju poslednja dva mesta na tabeli srpskoligaškog ,,Istoka”.

Fudbaleri leskovačke Dubočice posle više slabih igara, najzad su uspeli da savladaju svog rivala. Na Gradskom stadionu u Leskovcu pred malim brojem gledalaca, leskovački srpskoligaš sa 3:0 uspeo je da savlada ekipu Dunava iz Prahova. Da li je ova pobeda najava izlaska iz krize fudbalera Dubočice pokazaće naredne utakmice na kojima će fudbaleri Dubočice morati da u svojoj igri unesu više žara i borbe ukoliko žele da se pomere iz opasne zone ispadanja.

Jedinstvo iz Bošnjaca, ponavlja igre i rezultate iz prošle jesenje sezone i dobrim igrama i rezultatima nalaze se pri vrhu tabele. Bez većih problema stigli su prošle subote na svom terenu do pobede od 2.0 u meču sa ekipom Trstenika i tako su za sada zaposednuli mesto u samom vrhu tabele srpskoligaškog ,,Istoka”.

I Moravac Orion je obradovao pobedom svoje navijače pobedom od 0:2 na vrućem terenu u Pukovcu. Mladi i talentovani golgeter Milan Đokić igrao je svoju simultanku u ovom meču. Sa dva pogotka, u oba poluvremenu po jedan u oba poluvremena, obezbedio je svojoj ekipi pobedu i nova tri boda.

Rezultati 9 kola: Dubočica – Dunav 3:0, Jedinstvo (B) – Trstenik PPT 2:0, Radnički (S) – Rtanj 2:1, Jedinstvo (P) – Radnički (P) 0:3, Car Konstantin – Jagodina Tabane 2:0, Zaplanjac – Temnić 1924 2:1, Radan – Sinđelić 0:5, Pukovac – Moravac Orion 0:2, Budućnost – SFS Borac 3:0.

U narednom 10.kolu koje je na programu 13 i 14 oktobra sastaju se:

SFS Borac – Sinđelić, Trstenik PPT – Radan, Rtanj – Jedinstvo (B), Jagodina Tabane – Radnički (S), Temnić 1924 – Car Konstantin, Dunav – Zaplanjac, Moravac Orion – Dubočica, Radnički (P) – Pukovac, Budućnost – Jedinstvo (P). Sve utakmice počinju od 15 časova.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.