„Dani banice“ od 9. do 11.avgusta

Izvor: juGmedia, 07.Avg.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Dani banice“ od 9. do 11.avgusta

BELA PALANKA – Turistička organizacija Bele Palanke pod pokroviteljstvom lokalne samouprave od 9.  do  11. avgusta organizuje  “Dane banice“. Svečano otvaranje ove turističke manifestacije po kojoj je Bela Palanka poznata i van Pirotskog okruga je u petak u 18 sati a pola sata kasnije je degustacija belmuža i drugih specijaliteta.

U subotu u 18 sati je degustacija jela od vrtke, čuvene belopalanačke vrste paprika, prezentacija izrade i degustacija banica i glasanje posetilaca >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za najbolju banicu.

U nedelju u 18 sati je radionica za izradu banica, degustacija džinovske banice i proglašenje pobednika.

Tokom trajanja Dana banice u večernjim satima je predvidjen kulturno umetnički program i koncert na zatvaranju ove manifestacije.

(kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.