“Dani Zaplanja” za vikend u Donjem Dušniku

Izvor: juGmedia, 05.Avg.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Dani Zaplanja” za vikend u Donjem Dušniku

GADŽIN HAN – Manifestacija „Dani Zaplanja“ koja se tradicionalno početkom avgusta održava u Donjem Dušniku,  biće organizovana sutra, 6. avgusta i u nedelju 7. avgusta na uobičajenoj lokaciji u centru mesta.

Po tradiciji, prvog dana manifestacije biće organizovano takmičenje u pripremanju lovačkog gulaša i jela u kotliću.

Lovci, kuvari amateri i kuvari profesionalci raspaliće vatre i krenuti sa pripremanjem jela u 15 časova, a specijalni žiri izabraće najuspešnije >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kulinare.

Početak kulturno-umetničkog programa zakazan je za 19,30 časova, a takmičenje pevača amatera za „Prvi glas Zaplanja“ počeće u 21 čas.

Pobednik ovog nadmetanja dobiće 25.000 dinara, drugoplasiranom pevaču ili pevačici pripašće 15.000 dinara, a trećeplasirani pevač osvojice 10.000 dinara.

Za nedelju, 7. avgust u 21 čas planiran je koncert Renata Herca, a prethodiće mu jednočasovni kulturno-umetnički program.

Organizatori „Dana Zaplanja“ su Narodna biblioteka „Branko Miljković“ iz Gadžinog Hana, Direkcija za izgradnju Gadžinog Hana, Turistička organizacija opštine i Mesna zajednica Donji Dušnik.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.