Dan širikog srca za mališane

Izvor: juGmedia, 22.Apr.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan širikog srca za mališane

VLADIČIN HAN – Na sportskom centru „Kunjak“ 26. aprila Predškolska ustanova „Pčelica“ organizovaće druženje za mališane pod nazivom „Dan širokog srca“.

Druženje se organizuje po projektu „Školice života-zajedno za detinjstvo“.

“Naša nova akcija  biće organizovana na temu „Mali istraživači-veliki znalci“. Uz podršku profesora-volontera projekta „Pčelica-pametnica“ deca će istraživati, eksperimentisati i upoznavati se tradicijom i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kulturom drugih naroda.  Pozivam roditeleje dece koja nisu obuhvaćena vaspitno-obrazovnim programom naše ustanove  da dođu 26.aprila na sportskom centru u 16 časova, jer se naše promotovne akcije organizuju upravo zbog njih”, rekla je Emilija Vlahov, direktorka PU „Pčelica“.

Ovo nije prva akcija tog tipa.

Nedavno su se deca družila u parku u centru Vladičinog Hana na kreativnoj radionici kada su naučili nešto o zaštiti prirode i reciklaži i imali prilike da izrađuju različite predmete sa svojim roditeljima i drugraima i vaspitačima iz vrtića, od materijala koji obično bacamo i bila je veoma posećena.

(kraj) ljp

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.