Izvor: JUGpress.com, 19.Maj.2020, 09:15

“ Dan posle” ili šta radiditi kada ideja ne postane stvarnost

NIŠ

Mladi ambasadori su pokrenuli seriju otvorenih onlajn predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta, kako bismo međusobno delili znanje, ekspertizu, informacije i najvažnije, podršku. Trenutna pandemije virusa posebno je kritična za kulturni i kreativni sektor zbog naglog i masovnog gubitka mogućnosti prihoda. Eksperti će dati svoje viđenje trenutne situacije, izazova sa kojima se sektor suočava i kako će se razvijati nakon završetka pandemije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
                              “Naredni vebrinar biće održan u četvrtak, 21. maja u 18 sati  na temu „Dan posle“ na kojem ćemo govoriti o propadanju biznisa – šta raditi kad ideja ne postane realnost ili vrlo brzo prestane da to bude, šta raditi dan nakon propadanja biznisa i šta nikako ne raditi”, kaže Snežana Andri ispred Mladih ambasadora. “Naš predavač biće Kruno Ris, zadužen za razvoj Enterprise Management Aplikacije u Zagrebačkoj banci, u Republici Hrvatskoj”.

                   Kruno je arhitekta softvera i menadžer proizvoda sa preko 20 godina iskustva u IT-ju. Zaljubljenik  je u preduzetništvo, nove poslovne izazove i nove mogućnosti koje pruža industrija 4.0 a sa kojima se može razvijati poslovanje. Vodio je tehničke i kreativne timovima koji pružaju softverska i tehnološka rešenja za preduzeća koja žele da rastu i dominiraju na svojim tržištima.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Šta raditi i ne raditi kad propadne biznis ideja - tema novog vebinara "Mladih ambasadora"

Izvor: JužneVesti.com, 19.Maj.2020

Seriju otvorenih onlajn predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta niško Udruženje "Mladi ambasadori" nastavlja u četvrtak, 21. maja kada će tema biti "Dan posle". Predavač će biti Kruno Ris, a pričaće se, kažu organizatori, o propadanju biznisa - šta raditi kad...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.