Dan pešačenja u Dimitrovgradu i Babušnici

Izvor: JužneVesti.com, 11.Sep.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan pešačenja u Dimitrovgradu i Babušnici

Kako bi obeležili planinarsku akciju "Dan pešačenja" koja se održava širom Srbije, babušnički i dimitrovgradski planinarski klubovi organizuju šetnje koje će biti prilogođene najmlađima i početnicima u planinarenju.

Dimitrovgrađani će se okupiti u subotu, 14. septembra u 9 sati u dvorištu Osnovne škole "Hristo Botev", odakle će se stazom, koja vodi pored manastira Svetog Dimitrija, doći do izletišta Grbine košare, odakle će se vratiti na početnu poziciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

U isto vreme krenuće i Babušničani, kako kažu u Planinarskom klubu Ruj 1706, staza će voditi do izletišta Izvorsko vrelo, odakle će se makadamskim putem stići u selo Suračevo i nastaviti do centra grada.

Okupljanje je kod amfiteatra u novoizgrađenom parku, dodaju u klubu, a staza je duga 8 kilometara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.