DS i DSS zajedno na lokalnim izborima u Svrljigu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Mar.2016, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS i DSS zajedno na lokalnim izborima u Svrljigu

Lista "Zajedno za opštinu Svrljig - Demokratska stranka - Demokratska stranka Srbije“ za predstojeće lokalne izbore predata je jutros Opštinskoj izbornoj komisiji u Svrljigu. Svojim potpisima listu je podržalo 220 birača.

Prvi od 27 odborničkih kandidata na listi je Milan Videnović iz DS-a, dok je na drugom mestu kandidat iz koalicione DSS Milica Matejić, dok se predsednik Opštinskog odbora DS-a Dejan Miletić nalazi tek na 22. mestu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />Prema koalicionom sporazumu, u prvih 10 odborničkih kandidata, demokratama je pripalo 6, a DSS-u 4 mesta.

Koalicija DS - DSS, ukoliko OIK prihvati njihovu listu, naći će pod rednim brojem 4 ili 5 na lokalnom glasačkom listiću, s obzirom da je podnosiocima prethodno predate liste koalicije oko SPS-a dat rok od 48 sati da otklone uočene nepravilnosti.

Do sada su još u Svrljigu liste predali i koalicija USS - SNS, kao i Srpska radikalna stranka i Zelena stranka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.