DS:Hapse demokrate – panika u redovima režima

Izvor: juGmedia, 11.Jan.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS:Hapse demokrate – panika u redovima režima

NIŠ – Miodrag Stanković, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) optužio je aktuelnu vlast da „nastavlja sa progonom članova Demokratske stranke, ne bi li svoje malverzacije prebacili na one koji nisu u prilici ni da se valjano brane“

„Hapse se demokrate, da se Vlasi ne dosete, po onoj narodnoj poslovici, gde su pravi problem građana Srbijie.A oni su sažeti u sledećim činjenicama. Ukupne gubitke iskazalo je 42.098 privrednih društava. Sa gubicima iznad vrednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kapitala poslovalo je 24.079 društava. Finansijski rashodi uvećani su 51 odsto. Rashodi za kamate povećani su za 14 odsto. Negativni obrtni kapital veći je za 55 odsto nego prošle godine. 20.424 privredna društva bila u blokadi dužoj od 90 dana a nose četvrtinu ukupnih gubitaka i prikrivaju dramu 146.893 radnika koji su zaposleni u tim preduzećima i I koji će ostati bez posla, naveo je Stanković.

„Svi ste svedoci pogubne politike koja je u potpunosti ugušila ekonomiju ove zemlje.I sve se to krije i prekriva tobože efikasnim pravnim sistemom, koji hapsi, pa pušta na slobodu, podiže optužnice isto kao I kredite – bez pokrića.U toku je progon, na sceni je kriminal, na delu je represija.Panika vlada u redovima vladajuće stranke i koalicije.Osećaju se bolje kad primenjuju silu, kao I svi režimi na izdahu, zaključio je lider niških demokrata.

(Kraj)mar

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.