Izvor: JUGpress.com, 27.Mar.2024, 19:03

Cvetanović tvrdi da je “gotovo sigurna” rekonstrukcija deal Doma JNA za koncertnu dvoranu

LESKOVAC
Gradonačelnik Goran Cvetanovićč potvrdio je informaciju da je u toku iznošenja nepotrebnih stvari iz objekta bivšeg Doma Jugoslovenske narodne armije.
„Ovaj objekat polako pripremamo, urađen je projekat i čekamo odobrenje Vlade Republike Srbije da se sa nekoliko miliona evra krene u proces rekonstrukcije dela Doma i stvaranja koncertne dvorane. Optimisti smo i nadamo se da će do toga vrlo brzo doći. Postoji obećanje po tom pitanju. Inače, tamo su smešteni ležaji i kreveti iz bolnice, koje nismo smeli da otpišemo dok nismo dobili saglasnost za nabavku novih. Tu su i elementi koje koristimo za Karneval i Roštiljijadu.“
Cvetanović je izrazio nadu i da će Leskovac biti izabran za prestonicu...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.