Izvor: juGmedia, 17.Maj.2014, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni krst: Odeća više nije potrebna

VLASOTINCE – U vlasotinačkom Crvenom krstu apeluju na građane da više ne donose odeću koje ima dovoljno. Takva informacija stigla je iz republičkog odbora ove organizacije. Ugroženima su najpotrebniji konzervirana hrana, voda, sredstva za higijenu, pampers pelene I ćebad koje građani mogu da donesu zgradu vlasotinačkog Crvenog krsta. (Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crveni krst Zrenjanina: Potrebni hrana, voda i sredstva za higijenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2014, 15:04

Građani Zrenjanina i danas odnose pomoć za ugrožene u zrenjaninski Crveni krst, odakle apeluju da su najpotrebniji voda, konzervirana hrana, sredstva za higijenu i bebi oprema. Zrenjaninski Halo taksi i danas besplatno odvozi pomoć od adrese građana do Crvenog krsta. Pomoć uputile i privatne kompanije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.