Crna Gora: Policija pretukla urednika portala IN4S

Izvor: KMnovine.com, 17.Okt.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Policija pretukla urednika portala ''IN4S''

Urednika portala "IN4S" Gojka Raičevića pretukla je crnogorska policija, nakon hapšenja tokom akcije razbijanja protesta Demokratskog fronta ispred Skupštine Crne Gore, te je prebačen u Urgentni centar u Podgorici.


   
Urgentni centar u Podgorici / Foto: volimpodgoricu.me    

Raičevića je prvo policija ometala u snimanju protesta, a uhapšen je nakon što je odbio da se skloni sa mesta događaja tokom hapšenja >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << poslanika DF-a Slavena Radunovića.

Predsednik Izvršnog odbora Matice srpske Vladimir Božović rekao je za "Vijesti" da je Raičević pretučen u policijskoj marici, te da je od udaraca povraćao i potom izgubio svest, pa je onda prebačen u Urgentni centar.

Raičevićeva supruga Suzana kaže da su policajci tukli njenog supruga po telu, da nema vidljivih povreda na licu, te da je bio na snimanju. Nije joj dozvoljeno da razgovara sa njim, već je čula samo njegov razgovor sa lekarom.

Ona je potvrdila da je Raičević povraćao i da je trenutno na infuziji, ali da njoj nije dozvoljeno da uđe u sobu koju obezbeđuju četiri policajca. "Uspeo je samo da mi kaže: udarali su me mučki", rekla je Raičevićeva.

Iz portala "IN4S" ističu da je portal "oboren" neposredno pre početka policijske akcije razbijanja protesta. Portalu se otežano pristupa tokom jutra. Novinarima je jutros bio zabranjen pristup ispred Skupštine Crne Gore, kao i delu Ulice slobod gde se nalazi Vrhovno državno tužilaštvo gde je postavljen kordon policije. 


Izvor: Agencija    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.