Credit Agrikole banka u centru Niša

Izvor: JUGpress.com, 23.Feb.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Credit Agrikole banka u centru Niša

NIŠ

Crédit Agricole banka danas je otvorila nove prostorije klijentima u Obrenovićevoj ulici  36, u prostoru gde se nekada nalazila Higijina apoteka.

Filijala je opremljena po najvišim standardima, kako kažu u banci ,” što omogućava da zaposleni Banke u najkraćem roku odgovore svim zahtevima klijenata, kako u delu obavljanja novčanih transakcija, tako i u oblasti pružanja stručnih saveta”

“Ova filijala klijentima pruža i jedinstveno digitalno iskustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u okviru eCorner-a gde se mogu isprobati i koristiti svi digitalni servisi banke i naći mnoge druge korisne informacije”, kažu u banci.

Klijenti svoje bankarske savetnike moći će da kontaktiraju preko mejla nis@creditagricole.rs. Radnim danima banka će raditi od 8:30 do 16:30 časova a  subotom od 09:00 do 13:00 časova  , dok je bankomat je na raspolaganju 24 sati dnevno , sedam dana u nedelji.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.