Izvor: JUGpress.com, 02.Feb.2021, 09:48

Čitaoci javljaju: A šta je demantovao predsednik opštine Vlasotince?

VLASOTINCE

Na objavu pod naslovom „Čitaoci javljaju: Odbrambeni nasip na Vlasini u Stajkovcu popustio, ugrožene kuće”, u kojoj je prenešeno ono što su čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress iz Stajkovca poslali na našu adresu reagovao je predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović.

Meštani ugroženih kuća zbog oštećenog nasipa na Vlasini u Stajkovcu u svojoj reakciji na dematij predsednika opštine u kojoj se nalazi ovo selo, pitaju šta je , >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Petrović zapravo demntovao kada na terenu i dalje postoji opasnost od poplave a problem sa oštećenim nasipom niko ne rešava.

U demantiju, za koji je navedeno da predsednika opštine, se navodi da opština ” ne može samostalno da preduzima nikakve radnje”, zato što je reka Vlasina ” u nadležnosti JP “Srbijavode”

Ovo je reakcija na, kako se navodi zbog toga što je JUGpress “citirao meštane koji sugerišu da opština Vlasotince, odnosno lokalna vlast, ne radi ništa na rešavanju njihovog problema”.

“Nadležni u opštini u stalnom su kontaktu sa ovim preduzećem zarad rešavanja brojnih problema koje je donela elekmentarna nepogoda u januaru.

U slučaju Stajkovca, obaveštavam vas da su radovi na nasipu dogovoreni, ali da mora da se sačeka da se spusti nivo vode da bi bili izvedeni”, navodi se u demantiju predsednika opštine Vlasotince .

A meštani i dalje postavljaju pitanje šta će da se desi do tad, dok se “nivo vode ne spusti” i u reakciji na demantij predsednika opštine pitaju da li bi tako reagovao i da je njegova kuća ugrožena i dodaju kako više puta dnevno proveravaju nije li reka počela da raste i da li ima novih oštećenja na nasipu.

Čitaoci javljaju,predsednik opštine Vlasotince demantuje i najavljuje rešavanje nasipa “kad se spusti nivo vode” u Vlasini

Čitaoci javljaju: Odbrambeni nasip na Vlasini u Stajkovcu popustio, ugrožene kuće

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.