Čitanje i analiza književnih dela u Američkom kutku

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitanje i analiza književnih dela u Američkom kutku

Svi koji dobro znaju engleski jezik, vole da čitaju kratke priče i romane, ali i da ih analiziraju i diskutuju o njima, mogu se do 9. marta prijaviti za učešće u besplatnom književnom klubu koji organizuje Američki kutak.

Kako kažu u Kutku, nema starosnih ograničenja, a jedini uslov je da polaznici imaju napredni nivo poznavanja engleskog jezika, odnosno da ga dobro čitaju i govore.

Književni klub će krenuti od marta i očekujemo da će trajati par >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << meseci. Za to vreme će učesnici imati prilike da čitaju priče i odlomke iz romana engleskog govornog područja, i da diskutuju o njima - kažu u Američkom kutku.

Svi zainteresovani treba da popune fomular ispod teksta i da ga pošalju na nis@americancorner.rs, ili da ga lično popune u Američkom kutku.

Ovaj susret ljubitelja književnosti, ali i sve ostale aktivnosti, rezervisan je samo za članove Kutka, a učlanjenje je besplatno.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.