Čistili Trnovačku reku

Izvor: JUGpress.com, 14.Maj.2017, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čistili Trnovačku reku

BUJANOVAC

U okviru nedelje Crvenog krsta,  koja traje do ponedeljka 15.maja, volonteri Crvenog  krsta Bujanovac,  u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice i migracija i Ekološkim društvom iz ovog grada danas su organizovali akciju čišćenja obale Trnovačke reke od otpada u potezu od tri kilometra .

Akcija je realizovana pod motom “Budi human – sačuvaj prirodu”.

Pored volontera Crvenog krsta Bujanovac i Komesarijata za izbeglice i migracije, učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na akciji su uzeli i migranti iz privremeno-prihvatnog centra u Bujanovcu, rekao je za JUGpress Vlastimir Stojković,  saradnik za programske aktivnosti.

“ Cilj akcije je dizanje svesti kod građana koji nesavesno odlažu otpad na mesto koje nije predviđeno za to. Inače, veliku zahvalnost migrantima  iz prihvatnog centra u Bujanovcu koji su uzeli učešće u svemu ovome”, rekao je Stojković.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.