Četvoro mladih povređeno u udesu u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2024, 17:03

Četvoro mladih povređeno u udesu u Vlasotincu

Četvoro mladih starosti od 17 do 24 godine povređeno je noćas oko 3 ujutru u sudaru tri automobila na samom ulazu u Vlasotince.

Kako kažu iz leskovačke bolnice dvoje sa lakšim povredama je nakon ukazane lekarske pomoći, upućeno na kućno lečenje dok je drugo dvoje prevezeno u Niš.Dvoje prebačeno u Nišfoto: privatna arhiva

17- godišnjakinja ima povredu glave, dok 18-godišnji S. V. ima i nagnečenje grudnog koša, leve šake i podlaktice, zbog čega su prebačeni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u niški Klinički centar - kažu iz leskovačke bolnice.

Iz niškog Kliničkog centra još nisu saopštili u kakvom su stanju se nalaze povređeni, a o nezgodi je obavešteno nadležno Tužilaštvo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Četiri osobe povređene u sudaru tri automobila

Izvor: JUGpress.com, 25.Jan.2024, 00:26

LESKOVAC-VLASOTINCE..U sudaru tri automobila, koji se dogodio prošle noći oko tri sata ujutro na ulazu u Vlasotince, povređene su četiri oosbe starosti od 17 do 24 godine...Kako je rečeno JUGpressu u leskovačkoj bolnici jedna devojka stara 17 godina ima povredu glave a mladić star 18 godina ima...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.