Cerska bitka danas: - Džaba ste ginuli, herojski preci! (video)

Izvor: KMnovine.com, 22.Avg.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cerska bitka danas: - Džaba ste ginuli, herojski preci! (video)

Srpski novinar televizije "Melos" iz Kraljeva, Zoran Petrović, neposredno i oštro kritikovao je pripadnike ove prefesije zbog neodgovornog i više nego sramnog odnosa prema jednom od najsvetlijih trenutaka srpske istorije - Cerskoj bici.
 ... 


Kao nacionalno svesnog Srbina ali i kao novinara "profesija na koju sam ponosan kada se obavlja časno" teško mu je palo potpuno ignorisanje jubileja 100-godišnjice Cerske bitke.


Osim "Večernjih >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << novosti" koje su na naslovnoj strani objavili vest o ovom jubileju, drugi ne samo da nisu tom datumu posvetili naslovnu stranu već nisu posvetili bilo kakvu pažnju uopšte. Vesti nema, u većini novina, ni na jednoj strani!


Petrović se rezignirano pita - hoće li te "novine" koje su olako odbacile žrtvu i trud naših predaka da bi smo mi danas imali državu ali nisu smeli da odbace i zamere se vodećim političarima zbog kojih su jedino preneli kakvu takvu vest o jubileju, smeti i moći da ne pomenu 11. septembar i napad na "kule bliznakinje" u Njujorku?



[youtube]1xuajYdey_o[/youtube]




Pripremile: KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.