Ćerka šefa tajne službe Ukrinacista poziva na safari u Novorusiju i lov na stanovništvo!

Izvor: KMnovine.com, 25.Avg.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka šefa tajne službe Ukrinacista poziva na safari u Novorusiju i lov na stanovništvo!

Ćerka šefa tajne službe Ukrinacističke hunte (SBU) Valentina Nalivajčenka na svom Tviter profilu reklamira safari na ljude u zoni ratnih dejstava po ceni od 500 $!
... 




Koliko je ponuda bila ozbiljna i da li se neko prijavio, ne znamo, u svakom slučaju na svom profilu Alina je, na svom Tviter nalogu, uredno iznela ponudu: „Ekskurzija u zonu ratnih dejstava. Donjeck, Lugansk, Makejevka. Polazak sa Dnjepropetrovskaja >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << 2, u nedelju. Mogućnost pucanja iz haubice“.

U ponudi stoji da obezbeđenje ukri-nacističkih agenata košta 500 dolara, polasci su dva puta nedeljno a prva ekskurzija polazi 18. Avgusta 2014. godine. Radi bolje ilustracije priložene su i fotografije destinacije opisane u ovoj ponudi.












Njen otac, šef tajne službe ukrinacističke hunte (SBU) Valentin Nalivajčenko, po svedočenju svog kolege, je agent CIA!

„Nalivajčenko je regrutovan od strane Centralne obaveštajne agencije SAD kada je bio generalni konzul Ukrajine u Vašingtonu, izjavio je za ruski kanal Rusija 24 bivši šef SBU Aleksandr Jakimenko.



Autor: Miloš Vuković
  KM Novine



Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.