Carinici zaplenili 50.000 evra koje je putnik skrivao ispod patosnice

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici zaplenili 50.000 evra koje je putnik skrivao ispod patosnice

Pokušaj 44-godišnjeg muškarca da preko granice prenese 60.000 evra sprečili su carinici na Graničnom prelazu Gradina, a od te sume njemu je oduzeto 50.000 evra.

Novac je pronađen u “mercedesu” nemačkih registracija, a vozač je carinicima rekao da nema šta da prijavi, kao i da kod sebe nema ni novca. Novac sakrivao ispod patosnice; foto: Uprava carina

Međutim, kada je prilikom pregleda automobila carinik podigao patosnicu ispred suvozačkog sedišta, ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nje je pronađena torbica sa sumom od 60.000 evra - saopštavaju iz Uprave carina.

Putniku je vraćen dozvoljeni iznos od 10.000 evra, a ostatak je zadržan do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.