Carinici otkrili švercovani rezani duvan kod Naisa

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici otkrili švercovani rezani duvan kod "Naisa"

Na auto-putu Beograd - Niš kod naplatne rampe “Nais” carinici su u “dubinskoj kontroli” otkrili u jednom autu 105 kilograma rezanog duvana bez dokumentacije o plaćenim uvoznim dažbinama.

Kod “Naisa” je zaustavljen “volvo” radi detaljnog pregleda i na zadnjem sedištu i u gepeku otkriveno je devet kutija sa po 12 kesa rezanog duvana, za koji se pretpostavlja da je prošvercovan.

Iz Uprave carina podsećaju da carinici danas imaju prava da robu kontrolišu kako na granici, tako i "u dubini teritorije", što znači da krijumčar “ne može biti siguran da je uspešno realizovao svoju nameru ako je uspeo da pređe granicu”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.