Izvor: JUGpress.com, 05.Avg.2023, 14:55

ČItaoci javljaju: U Podvorcu saobraćajni znaci već mesecima meta vandala, slomljeni i okrenuti naopako

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da su “već par MESECI, ne nedelja i ne dana, na Trgu narodnih heruja u Podvorcu znaci na kružnom toku meta vandala”.

” Jednostavno rečeno, slomljeni su ili okrenuti naopako, tako da retko ko od vozača poštuje kružni tok i skreću u levo iako je po saobraćajnim propisima to strogo zabranjeno. Da je ima, saobraćajna policija bi samo od kazni mogla da živi. Ali, policije nema, pa nema da sankcioniše >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i nepropisna parkiranja na trotoarima i na pešačkim relazima, kao i na pešačkom prelazu.

Naravno, nadležne gradske službe bi trebalo da saniraju, dovedu u pređašnje stanje, kako vole da kažu, ovaj kružni tok u Podvorcu.

  Fotografije su od 05.08. 2023. godine i samo predstavljaju ilustraciju stanja koje je nekada i mnogo gore”, pišu naši čitaoci.(kraj) ČJ/LJKS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.