Buka u centru grada

Izvor: juGmedia, 15.Dec.2013, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buka u centru grada

 PIROT – Zbog povećanog broja prijava gradjana na preglasnu muziku iz ugostiteljskih objekata u centru, izvršeno je merenje nivoa buke u životnoj sredini za period od 18-22 sata i od 22 do 6 sati ujutru, na četiri merne tačke u centru grada.

Nivo buke ne prelazi graničnu vrednost za večernji period od 18 do 22 za sve četiri merne tačke. Kad je reč o noćnom periodu od 22 do 6 sati, na istim mernim tačkama, nivo buke prelazi graničnu vrednost.

Odeljenje za urbanizam >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i stambeno-komunalne poslove SO Pirot navodi da do povećanog nivoa buke dolazi zbog neadekvatnog korišćenja muzičkih uredjaja u ugostiteljskim objektima u noćnom periodu. U isto vreme apeluje se na vlasnike objekata da uslove rada prilagode propisanim normama.

(kraj)paz/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.