Bujanovčanin uhapšen zbog napastvovanja rođake u Vranjskoj Banji

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021, 16:06

Bujanovčanin uhapšen zbog napastvovanja rođake u Vranjskoj Banji

Nakon što je u sredu, oko 21 sat napastvovao svoju 18-godišnji rođaku u kući njene bake u Vranjskoj Banji, policija je uhapsila 33-godišnjaka iz Bujanovca, potvrđeno je Južnim vestima u Osnovnom tužilaštvu.

Đ. I. se tereti za krivično delo nedozvoljene polne radnje i protiv njega će biti podneta krivična prijava, kažu u Tužilaštvu.

M. A. je prijavila da je rođak ušao u kuću, prišao joj s leđa, uhvatio za glavu i vukao da je poljubi, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i uradio. Zatim je oborio na pod, legao preko nje, ona je počela da viče, što je čula baka iz dvorišta i ušla unutra, a on pobegao - kažu u Tužilaštvu.

Nešto kasnije, 33-godišnjak je pronađen i uhapšen.

Kako Južne vesti saznaju, za njim je ranije bila raspisana poternica u Nišu zbog krađe.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Stravičan slučaj u Vranjskoj banji: Muškarac (33) pokušao da siluje ROĐAKU (18), njena BAKA je sprečila veći užas

Izvor: Blic, 14.Maj.2021

Policija je uhapsila 33-godišnjaka iz Bujanovca Đ. I. pod sumnjom da je u sredu oko 21 sat napastvovao svoju 18-godišnju rođaku M. A. u kući njene bake u Vranjskoj Banji, potvrđeno je iz Osnovnog tužilaštva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.