Bujanovčanin izboden nožem, za napadačem se i dalje traga

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jul.2023, 15:18

Bujanovčanin izboden nožem, za napadačem se i dalje traga

32-godišnji Bujanovčanin teško je povređen kada mu je nožem tri uboda zadao godinu dana mlađi sugrađanin, za kojim policija i dalje traga. Povređeni muškarac prebačen je na lečenje u Niš i trenutno je stabilno, ali i dalje životno ugrožen.

Nanošenje povreda nožem i pokušaj ubistva, kako je krivično delo okarakterisalo Više javno tužilaštvo u Vranju, dogodilo se u nedelju, 23. jula, u Ulici Moravskoj u Bujanovcu.

Nakon kraće rasprave jedna muška >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << osoba (1992. godište) nožem je zadala tri uboda nožem Bujanovčaninu (1991. godište) u predelu leve strane grudnog koša, u blizini srca i jednu posekotinu u predelu levog obraza - saopštavaju iz Tužilaštva.

Povređenog muškarca odmah je zbrinula Hitna pomoć u Bujanovcu, prebačen je u Zdravstveni centar Vranje, a odatle u niški Klinički centar.

Iz Tužilaštva saopštavaju da osumnjičeni nije pronađen na kućnoj adresi i da se za njim traga.

Dežurni tužilac VJT u Vranju naložio je da se, nakon pronalaska osumnjičenog, donese rešenje o zadržavanju do 48 sati, zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju - kažu u Tužilaštvu.

U Univerzitetskom kliničkom centru Niš kažu da je primljeni pacijent iz Bujanovca trenutno stabilnih vitalnih parametara, da je svestan, komunikativan i da samostalno diše, ali zbog povreda koje su ugrožavajuće po život, zahteva stalni nadzor lekara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.