Bujanovac: Nelegalne bašte nisu uklonjene da se  “ne bi iritirali građani”

Izvor: JUGpress.com, 30.Maj.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujanovac: Nelegalne bašte nisu uklonjene da se  “ne bi iritirali građani”

BUJANOVAC

Prinudno uklanjanje letnjih bašti dva kafića na gradskom trgu u Bujanovcu, koje je naložila Komunalna inspekcija zbog toga što su postavljene nelegalno na javnim zelenim površinama, odloženo je za sledeću nedelju.

Vlasnicima kafića je inspekcija najpre naložila da sami uklone sporne bašte, a kako se to ni nakon nedelju dana nije dogodilo pitali smo načelnika Opštinske uprave Fadila Alitija zbog čega nadležne službe ne reaguju i dobili odgovor da je vlasnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << data još jedna šansa.

„Oni su rekli da će sami ukloniti te objekte, ako to ne učine reagovaćemo“, rekao je Aliti za JUGpress.

Pitali smo Alitija i koliko će nadležne službe odlagati prinudno uklanjanje, odnosno koliko je opština spremna da čeka.

„Već su dobili rok od nedelju dana, a sada su zatražili još nedelju dana, sačekaćemo još toliko“, rekao je Aliti.

Kako je objasnio načelnik, opštinske službe ” ne žele da iritiraju građane prinudnim uklanjanem objekata”, sa policijom i „Komunalcem“ i to je, tvrdi,  jedini razlog zbog odlaganja.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.