Bugarski metal bend gostuje u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Okt.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarski metal bend gostuje u Pirotu

Sezona "živih" svirki u pirotskom klubu Studio Fuzz nastavlja se ovog vikenda kada će gostovati metal bend iz susedne Bugarske Fat White Chiefs.

Nakon italijanksih rokera, ljubitelji "tvrđeg" zvuka moći će da uživaju u pesmama bugarskih metalaca koji postoje od 2007. godine.

Ideja o stvaranju benda rođena je u Plevenu početkom 2007. kada su gitaristi Živko Nenkov i Ivan Makimov odlučili su da stvore bend sa zanimljivim i prepoznatljivim zvukom. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Postava se okupila do naredne godine kada počinju da sviraju u klubovima i festivalima, učestvuju u nekoliko TV i radio emisija, dok rade na svojoj osnovnoj ideji da postignu svoj simbolički zvuk - stoji u njihovoj biografiji.

Koncert u subotu, 19. oktobra, počinje u 21 sat, ulaznica za koncert koštaće 200 dinara i kupovaće se na ulazu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.