Izvor: JUGpress.com, 23.Okt.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brodolom “Jablanice” na bazi “Jug”

VLASOTINCE-LEBANE-BUJANOVAC

Fudbaleri u zoni ,,Jug” ove srede ,,radili” su prekovremeno igrajući prvenstvene utakmice 12.kola. U derbiju kola u Orašju domaća Budućnost i Pusta reka prikazali su borbenu igru u kojoj su svoje šanse imale oobe ekipe, ali konačan rezultat možda je i najpravedniji ishod. Domaća ekipa prvi deo igre okončala je vođstvom od 1:0, da bi Pustorečani poravnali rezultat na 1:1 u samom finišu meča.

Leskovačka Sloga i Bobište igrali su nerešeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 0:0 u igru koja nije mogla da zadovolji svojim kvalitetom malobrojne gledaoce. Fudbaleri Čekmina sa teškog gostovanja u Žitorađi vratili su se kući pevajući i sa tri nova boda posle pobede od 1:2. U Gornjem Stopanju domaći napadači bili su nemilosrdni i tako je ovaj susret između domaćeg Jedinstva i Poleta 1980 završen pobedom domaćina sa 6:1. Pravi brodolom na bazi ,,Jug” doživeli su fudbaleri Jablanice koji su do nogu potučeni od ekipe Nebeskih anđela i to čak sa 8:0.

Rezultati utakmica 12. vanrednog kola, koje su odigrane danas u sredu:

Sloga – Bobište 0:0

Žitorađa – Čekmin 1:2

Budućnost – Pusta reka 1:1

Kosanica – Morava 3:1

Pčinja – Svetlost 4:1

Jedinstvo – Polet 1980 6:1

Nebeski anđeli – Jablanica 8:0

Jastrebac – Vranjska banja 1:3

U ovom kolu slobodna je ekipa Akademije 10.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.