Bonus dan “Slobodne zone

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bonus dan “Slobodne zone"

Festival angažovanog filma “Slobodna Zona”, čije je zatvaranje najavljeno za večeras, trajaće dan duže. U četvrtak, 13. novembra, biće reprizirana dva najgledanija filma.

Niška publika će tako u maloj sali Niškog kulturnog centra u četvrtak imati priliku da pogleda filmove na čijim je projekcijama bilo najviše gledalaca - “So zemlje” od 19 sati i “20.000 dana na Zemlji” od 21 sat.

Dokumentarni film “So zemlje” snimljen je u Francuskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a govori o fotografu koji je poslednjih 40 godina proputovao svet i bio svedok nekih od najznačajnijih događaja u novijoj istoriji.

Film “20.000 dana na Zemlji” prati 24 sata u životu internacionalne zvezde, muzičara, pevača, kompozitora, pisca i scenariste Nika Kejva.

Zvanični program 10. “Slobodne zone” završava se večeras prikazivanjem filmova “Žirafada” (od 19 sati) i “Pleme” (od 21 sat).

Igrani film “Žirafada” priča je ženki žirafe koja neće preživeti ako joj veterinar ne nađe novog partnera.

“Pleme” je igrani film koji je snimljen u Ukrajini, a govori o gluvonemom tinejdžeru koji odlazi u specijalizovani internat gde, kako bi preživeo, postaje deo surove bande.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.