Bojničanin pretio poreskim inspektorima pa ih isterao iz lokala

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jun.2023, 10:33

Bojničanin pretio poreskim inspektorima pa ih isterao iz lokala

Zbog toga što je u lokalu njegovog sina pretio poreskim inspektorima, a zatim ih isterao kako oni ne bi izvršili kontrolu rada, policija je uhapsila 60-godišnjaka iz Bojnika.

M. I. se tereti da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

On se sumnjiči da je, u lokalu koji je u vlasništvu njegovog sina, pretio dvema poreskim inspektorkama, vređao ih, a potom ih isterao iz lokala kako bi ih sprečio da izvrše kontrolu rada - saopštavaju iz policije.

Dodaju i da je osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretio poreskim inspektorkama i vređao ih

Izvor: JUGpress.com, 22.Jun.2023

LESKOVAC-BOJNIK..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. I. (1963)..iz okoline Bojnika zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo..sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, saopšteno je danas...On se sumnjiči da je, u lokalu koji je u...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.