Izvor: JUGpress.com, 12.Jun.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Gajić novi energetski menadžer grada Niša, sednica Gradskog veća bez kvoruma

NIŠ

Današnja sednica Gradskog veća grada Niša zbog nedostatka kvoruma održana je telefonskim putem i na njoj je usvojeno rešenje o imenovanju  novog energetskog menadžera Bojana Gajića, diplomiranog inženjera mašinstva. Gajić je već radio na poziciji energetskog menadžera u Knjaževcu, a bio je i šef odseka za komunalne poslove i energetiku u Sekretarijatu za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj.

Kako se navodi u saopštenju o imenovanju energetski menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << grada Niša se imenuje na period od četiri godine i obavlja poslove propisane Zakonom o efikasnom korišćenju energije i Pravilnikom o uslovima za imenovanje energetskih menadžera u organima jedinica lokalne samouprave.

U saopštenju su navedeni i poslovi koje će energetski menadžer obavljati a to su : prikupljanje i analizira podatke o načinu korišćenja energije obveznika sistema; priprema programe i planove iz člana 6. stav 1. tač. 4) i 5) navedenog zakona; predlaganje mera koje doprinose efikasnom korišćenju energije i učestvuje u njihovoj realizaciji; staranje se o pripremi godišnjeg izveštaja iz člana 18. stav 1. tačka 6) navedenog zakona; preduzima i druge aktivnosti i mere propisane zakonom.

Sredstva za finansiranje rada energetskog menadžera obezbeđuju se u budžetu grada Niša.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.