Izvor: JUGpress.com, 25.Mar.2024, 21:43

Bogdanović: Imamo dosta planova za Lebene

LEBANE
Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović rekao je da će, nakon završetka najavljenih projekata, Lebane dobiti novi, lepši izgled.
„U tekućoj godini imamo dosta planova. Lebane ja sa svojim projektima, koje smo pripremili u prethodnom periodu, jedna od retkih lokalnih samouprava koja je spremna za njihovu realizaciju. Prvi od tih projekata, sa kojim smo krenuli prošle godine, je Centar za posetioce u Caričinom gradu, koji je vrlo bitan z asam lokalitet, za opštinu Lebane i za sam razvoj naše opštine. U prethodnoj godini smo realizovali i dosta manjih projekata, kao što je, na primer, saobraćajna infrastruktura koja je početa prošle godine i tiče se 17 novih ulica na teritoriji opštine, pa zbog...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.