Izvor: BujanovackiGlas.info, 10.Apr.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biznis info centar: Sutra i prekosutra radionice za zapošljavanje

BUJANOVAC, 10. april 2017. –  „Pisanje CV i motivacionog pisma“ i „Razgovor za posao“, nazivi su radionica za mlade, koje će sutra i prekosutra biti održane u novootvorenom Biznis info centru (BIC).
-Cilj ovih radionica je da se usvajanjem praktičnih znanja i veština poveća zapošljivost mladih ljudi u južnoj Srbiji – podsećaju iz BIC, koji se nalazi u bujanovačkoj Кancelariji za mlade на Trgu Karađorđa Petrovića.
Dnevni termin održavanja je od 13 do 17 časova. >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << Ulaz je slobodan, a zainteresovani se mogu prijaviti mejlom na adresu: nermine@gradjanske.org
BIC je deo projekta „Znanjem i proaktivnošću mladih do novih radnih mesta“, kojeg sprovodi Udruženje građana za demokratiju i građansko obrazovanje “Građanske inicijative”, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Počela radionica u Biznis centru: Kako lakše do posla

Izvor: BujanovackiGlas.info, 11.Apr.2017, 14:37

BUJANOVAC, 11. april 2017. – Veton Fetahi iz Bujanovca i Samira Arifi iz V.Trnovca su, kao i ostali polaznici današnje radionice u bujanovačkom novootvorenom Biznis info centru (BIC), došli da prošire dosadašnje znanje u pisanju CV i motivacionog pisma..Veton je maturant gimnazije i namerava da...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.