Bivši većnik napao službenika „Jugoistoka“?

Izvor: juGmedia, 24.Dec.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši većnik napao službenika „Jugoistoka“?

NIŠ – Direktor Privrednog društva „Jugoistok“  Igor Novaković rekao je da je službenika ovog privrednog društva na radnom mestu juče napao bivši većnik jedne od niških gradskih opština, ali nije saopštio identitet napadača.

Novaković je rekao da je u ovom napadu Šefu službe za isključenja struje Milanu Ognjanoviću polomljena ruka.

Napad je bio osmišljen i to zbog duga za struju od 6 hiljada dinara. Pri tom napadač nije socijalni slučaj, on je daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << od te kategorije“, istakao je Novaković.

On je rekao da ovo preduzeće nema probleme sa socijalno ugroženim potrošačima, već sa bogatima.

Naše radnike biju najbogatiji, takozvani investitori, privrednici i političari.  Najbogatiji najviše kradu struju i bave se pritiscima i pretnjama“, rekao je dr Novaković.

Šef službe za bezbednost u „Jugoistoku“ Predrag Stojiljković objasnio je  da je napadač ušao u prostorije „Elektrodistribudije“ na perfidan način.

On je potražio šefa koji izdaje naloge za isključenja i kad se kolega Milan Ognjanović pojavio pokazao mu račun. Kada se ovaj nagnuo da pogleda, napadač ga je prvo udario u lice, a onda izvadio bejzbol palicu. Ognjanović je rukama zaštitio glavu i tako mu je polomljena ruka“, rekao je Stojiljković.

Direktor „Jugoistoka“ Novaković dodao je da Ognjanović nije hteo da se brani iako je karatista, jer bi onda bio isti kriminalac kao i onaj što ga bije.

Ne postoji sila koja može ovu priču da razvodni. Onaj koji se usudio da učini ovako nešto moraće da odgovara“, podvukao je Novaković.

U „Jugoistoku“ ističu da su do sada njihovi radnici bili napadani na terenu, ali nikada u službenim prostorijama.

                                                   (Kraj)mia/ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Bivši većnik tukao šefa Distribucije

Izvor: OkRadio.rs, 25.Dec.2013, 03:05

Direktor Privrednog društva „Jugoistok“, Igor Novaković, rekao je da je šefa odseka za isključenja na radnom mestu napao bivši većnik jedne od niških gradskih opština, ali nije saopštio identitet napadača. On je dodao da je napadnutom Milanu Ognjanoviću polomljena ruka.   Prema...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.