Bez vode pojedina sela i delovi Panteleja i Trošarine

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2014, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez vode pojedina sela i delovi Panteleja i Trošarine

Zbog radova i havarija u nekoliko ulica, ali i u selima Mramor, Krušce, Donje i Gornje Međurovo vode neće biti u prepodnevnim satima.

Pomenuta sela biće bez vode od 9 do 13 sati, jer je vodosnabdevanje nizvodno od Novog Sela u prekidu zbog planiranih radova na rekonstrukciji vodovodne mreže.

Od 9 do 15 sati, takođe zbog radova na mreži, bez vode će biti ulice Borska i potez od Krfske do Bitoljske ulice u Panteleju.

Usled rekonstrukcije vodovoda >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u istom periodu vode neće biti na Trošarini u ulicama Marina Držića i od Francuske do Heroja Pop Miće.

Kako kažu u niškom Vodovodu ekipe će se potruditi da poslove obave u predviđenom vremenskom roku, a za sve informacije građani se mogu obratiti na broj telefona 018/502-777.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.