Izvor: JUGpress.com, 18.Jun.2021, 22:19

Besplatni seminar samoodbrane za školarce

LESKOVAC

U subotu 19. juna 2021. godine, sa početkom u 10:00 sati u sportskom centru Underground, u organizaciji Ninđucu kluba „Buđinkan“Leskovac, uz veliku podršku Underground centra, biće održan besplatni seminar „Samoodbrana za školarce” čija je glavna tema borba protiv vršnjačkog nasilja. Ovo je treći ovakav seminar do sada.

Učešće je potpuno besplatno, pozovite sve vaše drugare i drugarice iz predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola, od >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << opreme je potrebna rezervna majica, a vežbaće se bez obuće. Moguće je i prisustvo zainteresovanih roditelja.

Glavni instruktor na seminaru je Vladimir Stevanović, nosilac crnog pojasa VII Dan.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.