Besplatne pljeskavice i kobasice na otvaranju marketa DIS

Izvor: juGmedia, 18.Apr.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne pljeskavice i kobasice na otvaranju marketa DIS

NIŠ –Kompanija DIS otvorila je danas prvi veliki prodajni centar na Bulevaru Medijana 15 (nekadašnji “Msje Brikolaž). Otvaranju je prisustvovalo više stotina Nišlija tako da se za ulazak u novootvoreni market DIS čekalo u redu.

Velike gužve vladale su i na parkingu ispred marketa jer je DIS svim kupcima besplatno delio sendviče sa pljeskavicama i kobasicama.

Novi prodajni centar DIS-a  ima 6.000 kvadrata, a pored DIS market, u ovom prodajnom centru nalaze se i prodavnice >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << “Tepih centra”, “Neptuna”, “Vobi hausa”, “Đaka” i “Tabak šopa”, ekspozitura “Komercijalne banke” i apoteka “Farmasitija”.

Direktor marketinga kompanije DIS Ivan Šuletić istakao je na  otvaranju da je DIS u rekonstrukciju i opremanje prodajnog centra u Nišu uložio pet miliona evra.

Prema Šuletovićevim rečima u DIS marketu u Nišu zaposleno je 90 radnika, a još 40 radnika upošljeno je u prodavnicama koje se zakupile prostor. On je naglasio da DIS u Nišu nudi kupcima 12.000 artikala, i to po cenama koje su najniže u zemlji, što su potvrdila i najnovija istraživanja domaćeg tržišta.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.