Besplatna radionica o proizvodnji cveća za nezaposlene žene

Izvor: juGmedia, 23.Jun.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna radionica o proizvodnji cveća za nezaposlene žene

Udruženje građana “Plant” iz Niša pozvalo je nezaposlene žene i devojke  da se prijave za  obuku za  gajenje cveća u plasteniku, a polaznice će imati priliku da tokom dva meseca na besplatnim radionicama nauče sve što je potrebno o gajenju cveća.

Prva radionica se održava u ponedeljak, 25. juna od 17 časova, dok se za prijave i sve dodatne informacije sve zainteresovane dame mogu obratiti na telefon 065/888-03-38 ili na mail:  udruzenjeplant@gmail.com.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
Predsednica udruženja građana “Plant” Dragana Vukadinović, izjavila je da se radionice organizuju kako bi se žene sa sela obučile za otpočinjanje sopstvenog biznisa u proizvodnji cveća u zaštićenom prostoru.

Kako je kazala Vukadinović radionice se održavaju u okviru projekta ’’Osnaživanje žena sa sela za proizvodnju cveća’’ koji je podržan od strane Ambasada Australije, u okviru programa direktne pomoći (DAP).

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.