Besplatna obuka za rad na računaru u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna obuka za rad na računaru u Pirotu

Svi oni koji bi da nauče osnove rada u aplikacijama koje se koriste prilikom rada na računaru, a pritom spadaju u kategoriju teže zapošljivih lica, moći će da se prijave na konkurs Udruženja građana Osveženje.

Oni koji žele da se prijave moraju imati od 18 do 35 godina, a odabrani polaznici treninga će se upoznati sa osnovama Word-a, Excel-a, Power Point-a, programima koji se najčešće koriste u kancelarijskom radu.

Uslov je da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se pripada kategoriji teže zapošljivih frupa, gde pripadaju dugoročno nezaposlena lica (više od 12 meseci), pripadnici manjinskog stanovništva, samohrani roditelji, žrtve porodičnog nasilja, mladi iz ruralnih sredina, bivši zatvorenici – štićenici vaspitno popravnih ustanova, povratnici i mladi sa invaliditetom - navode u Udruženju.

Svim polaznicima biće obezbeđeni lap top računari i sva druga prezentaciona oprema, a obuka će se držati u prostorijama Start-ap centra u hali Kej.

O terminima obuke, izabrani kandidati dogovaraće se sa predavačem.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona 010/501-820, na mejl udruzenje.osvezenje@gmail.com, ili lično u Job info centru u Pirotu, u Ulici Bogojavljenska br. 3.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.