Bela Palanka i dalje bez vode, u Komunalnom preduzeću očekuju tehničku do kraja dana

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2021, 15:29

Bela Palanka i dalje bez vode, u Komunalnom preduzeću očekuju tehničku do kraja dana

Bez pijaće vode Belopalančani su već 15 dana, a treći dan kako domaćinstva koja se snabdevaju iz gradskog vodovoda nemaju ni tehničku vodu zbog kvara na pumpama na vodozahvatu Vrelo. Kako Južne vesti nezvanično saznaju, kvar je saniran, ali vode još nema i očekuje se da ona stigne do domaćinstava do kraja dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Meštani Bele Palanke 15 dana bez pijaće vode, među nadležnima – zid ćutanja

Izvor: N1 televizija, 04.Avg.2021

Stanovnici Bele Palanke 15 dana su bez pijaće vode, a u prethodna tri dana većina nije imala ni tehničku zbog havarije koja je nastala na pumpnom sistemu vodozahvata Vrelo. Voda, koja i dalje nije ispravna, je tokom večeri počela da stiže i u viša naselja i spratove stambenih zgrada, ali je još...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.