Bebekov koncert ipak bez nastavka i vraćanja para od karata, organizator se ne javlja medijima

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2019, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebekov koncert ipak bez nastavka i vraćanja para od karata, organizator se ne javlja medijima

Nastavak prekinutog koncerta Željka Bebeka, koji je najavljen za nedelju, 28. jula, prema nezvaničnim informacijama neće biti održan, niti će publika moći da dobije pare nazad od karata. Organizator koncerta Miodrag Bukovac se nije oglasio javno, niti odgovara na pozive i poruke novinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Bebek ipak nastavlja koncert, ali u septembru i uz stare ulaznice

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jul.2019, 15:12

Niški koncert Željka Bebeka koji je zbog kiše prekinut, kako kažu organizatori, umesto danas, biće nastavljen 6. septembra, u bašti kafea “Pozornica” u niškoj Tvrđavi. Pare od ulaznica, dodaju, ne mogu biti vraćene, ali će sa tim kartama publika moći da prisustvuje septembarskom koncertu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.